Om Ponören


Kalla mig Ismael. Eller tja, vid närmare eftertanke kanske Ponören är mer lämpligt? Det är ju trots allt mitt namn. Typ.

Kort om mig själv är att jag är en helt vanlig person med ett intresse för tänkande och skrivande. Ibland tycker däremot min hjärna att det är läskigt, svårt och tidskrävande att utföra dessa aktiviteter, så hon försöker att stoppa mig. Det är en idel kamp mellan mig och Hjärnan, men som tur är har jag ett mycket effektivt vapen till mitt förfogande – jag har startat en hemsida.

Hemsidan ger mig en plats att publicera mina tankar och texter på, vilket är någonting som jag tycker medför en ytterligare dimension till det hela. Och extra dimensioner är kul, spännande och motiverande (fråga bara kvadraten i Flatland). Det här gör att Hjärnan kan distraheras, jag kan ägna mig åt mitt intresse och allt är frid och fröjd. Eller tja, riktigt så enkelt är det förstås inte, men du förstår poängen.

Om du är nyfiken och vill veta mer rekommenderar jag mitt allra första inlägg här på Ponören (Här börjar ett nytt liv, eller?), där jag skriver lite om hur hemsidan kom till och var jag tänker mig att den är på väg. Och du som vill veta ännu mer? Nej, någon måtta får det allt vara.

/Ponören